Ceciliala

Familjebloggen

Bygga hus på tomten - Uppdatering!

Publicerad 2017-12-06 17:29:00 i Allmänt,

Nu är bygget klart och jag blev väldigt väldigt nöjd!
 
Det har inte varit helt lätt och jag har varit både arg och fruterad men nu är det äntigen klart. Anledningen till min frustration var naturligtvis själva bygget av huset för det var lite jobbigare än vad jag hade trott och det var främst själva grunden som var jobbig tycket jag men att montera själva byggsatsen var inte lika jobbigt och det gick faktiskt ganska snabbt på två personer.
 
Så här kan det se ut när man lägger grunden
 

Nu funderar jag på att köpa köpa carport byggsats billigt för mina två bilar också. Om jag har klarat av att bygga ett helt hus så borde det inte vara så svårt att bygga en carport och det är verkligen något som behövs också. Antingen en carport eller en dubbelgarage byggsats till billigt pris.
 
Sedan funderar jag även på att skaffa ett till förråd också eftesom det redan är fullt i det förråde som jag har nu. Det är egentligen ett för litet förråd med tanke på hur mycket grejer man samlar på sig. Ett till förråd på tomten vore perfekt och det är inte särskilt dyrt att köpa en förråd byggsats från byggmax.
 
Sedan får det vara färdigbyggt för ett tag framöver. Det är ju både tidskrävande och dyrt att bygga nytt så nu får man lugna sig ett tag. Ska inte bygga mer över vintern i alla fall för det är inte kul att stå ute i kylan när det snöar.
 
Nu kan jag fokusera på annat ett tag och det känns skönt för i flera månader har jag inte tänkt på annat än att bygga hus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela